Мобилност по НП „Иновации в действие“

В периода 20-22 март 2024 година четирима учители и четирима ученици от Професионална гимназия по икономика „Карл Маркс“ осъществиха мобилност в град София по НП „Иновации в действие“. Наш домакин беше Национална финансово-стопанска гимназия град София, а останалите участници в инициативата бяха Езикова гимназия от град Кюстендил и Гимназия по икономика от град Клисура. Активностите през периода бяха: Публична дискусия „Дигитални лични финанси сигурност и устойчивост“ в УНСС съвместно с JA България; Иновативен интегриран урок работа в устойчиво учебно предприятие, компютърни архитектури, икономика на предприятието, английски език; Иновативен урок ESG стандарт и устойчиви финанси; Иновационен лагер за ученици в рамките на Световната седмица на парите; Участие в Четвърта национална научно-приложна конференция „Повишаване на квалификацията на учителите проблеми и перспективи“; Проведени работни срещи с представители на Екокомитета и Еразъм+ екипа на НФСГ; Участие в Открита педагогическа практика с фокус върху „Целите за устойчиво развитие“; Представяне на дейности по проект: „Аз рециклирам за по-устойчиво бъдеще“.

БЛАГОДАРИМ от все сърце, че имахме възможността да посетим три университета, Университетската библиотека на УНСС и Музейната сбирка на ВУТП в град София!

БЛАГОДАРИМ за споделеността, опита и приятелските емоции, които изпитахме! Очакваме Ви с нетърпение в град Смолян за нови преживявания и щастливи моменти от това да сме заедно! Мобилност по Модул 1 от НП „Иновации в действие“.

Здравейте, напишете своя коментар: