Изпращане на Випуск 2021

Днес ПГИ „Карл Маркс“ изпрати абитуриентите си от випуск 2021 година с тържество. Отпразнувахме новото житейско начало за момичетата и момчетата от 12А клас с класен ръководител г-н Боян Петевски, 12Б клас с класен ръководител г-жа Светла Костова, 12В клас с класен ръководител г-жа Весела Бечева и 12Г клас с класен ръководител г-жа Мария Черпокова.

Домакини на празника бяха 11А и 11Б класове с класни ръководители – г-жа Е. Величкова и г-жа Д. Владимирова. Водещи на празника бяха единайсетокласничките Валерия и Десислава. Празнично настроение създадоха изпълненията на Самира Гогова и оркестър „Икономско настроение“.

Абитуриентите бяха приветствани от директора на училището г-жа Мария Мечкарска. Даниела Чолакова – 12Б, от името на зрелостниците, трогна своите преподаватели с благодарственото си обръщение, а после Георги Величков и Илиян Кехайов – 12А ги развеселиха с весел стих посветен на незабравимите училищни моменти и още по-незабравими преподаватели.

Днес зрелостниците се разделиха с родното училище, с ученическия живот и безгрижието на детството, за да поемат отговорност за своето бъдеще.

Да им пожелаем да печелят в състезанието на живота, да бъдат добри и да търсят доброто у другите, за да направят света малко по-добър. Да помнят винаги, че има два начина да изживееш живота си. Единият е, като мислиш, че няма чудеса. Другият – че всяко нещо е чудо.

Бъдете добри и вярвайте в чудеса!
НА ДОБЪР ПЪТ!

Здравейте, напишете своя коментар: