Дипломиране на випуск 2023

На 21 юни 2023 година, от 14:30 часа в празнично украсения двор на Професионална гимназия по икономика „Карл Маркс“ се състоя официалната церемония по връчване на дипломи и свидетелства за придобито средно образование на дванадесетокласниците.

По предложение на ръководството на Педагогическия съвет на ПГИ „Карл Маркс“ бе присъдено званието първенец на випуска на Светослав Узунов, както и бяха връчени грамоти и награди на 8 ученици за отличен успех и активно участие в национални състезания, олимпиади и училищни мероприятия.

Госпожа Мечкарска, директор на гимназията, просълзи всички присъстващи с прочувствено слово към завършващите ученици: „Всички тези 5 години бяха изпълнени с много емоции, много вяра, много учене, много трудности, но въпреки това успяхме. Помнете! Вие можете да променяте всичко, защото сте, млади, смели и силни!“

Г-жа Емилия Згурова – родител на дванадесетокласничка отправи благодарствени слова към педагогическия колектив и пожела на зрелостниците да бъдат целеустремени, да имат смелостта да мечтаят и куража да сбъднат мечтите си.

По традиция церемонията завърши с хвърляне на шапки.

На добър път, скъпи дванадесетокласници!

Здравейте, напишете своя коментар: