16 ноември – Ден на данъчния служител

    По случай деня на данъчния служител на 16 ноември 2018 година и във връзка със седмицата на професионалните умения, ученици от професионална гимназия по икономика „Карл Маркс” – гр. Смолян, от специалностите „Митническа и данъчна администрация” и „Митническо и данъчно обслужване” посетиха ТД на НАП град Смолян.

   Те показаха уважението си към труда на данъчните служители с поздравителен адрес и музикално изпълнение.

    На срещата с директора, господин Таньо Караманолов и Недялка Чавдарова учениците се запознаха с организационната структура и дейността на отделните звена в ТД на НАП в град Смолян. Учениците проявиха интерес към работата на служителите в отделните дирекции, на зададените от тях въпроси се отговори професионално и компетентно. Като бъдещи данъкоплатци и данъчни инспектори те посетиха салона за обслужване на клиенти.

   За поредна година се набелязаха съвместни дейности, относно инициативата „Влез в час с данъците”.

    Господин Караманалов изказа благодарност за взаимодействието с ПГИ „Карл Маркс” за провеждане на производствена практика на ученици при тях. И двете страни декларираха желанието това взаимодействие да се превърне в традиция и служители на НАП да обучават наши ученици. На раздяла домакините от офис Смолян им пожелаха да са все по-мотивирани и вдъхновени да продължат образованието си в областта на икономиката. Господин Караманолов заяви, че вратите им са винаги отворени за съвместна работа.

    За да можете да разгледате снимковия материал в тази публикация, моля кликнете тук

Здравейте, напишете своя коментар: