Честит първи учебен ден!

    Както всяка година, ПГИ „Карл Маркс“ посрещна своите ученици, родители и гости. След Химна на Република България и вдигането на националния флаг, учениците посрещнаха и знамето на училището. Учениците от 9А и 9Б, с класни ръководители г-жа Величкова и г-жа Владимирова, изнесоха празнична програма по случай новата учебна година.

    С вълнение и трепет за първи път прага на училището прекрачиха и най-малките – осмокласниците, посрещнати от своите учители с погача и мед, подаръци от училището в украсените с много любов класни стаи.

  Директорът на ПГИ „Карл Маркс“ Мария Дамова-Мечкарска приветства всички присъстващи и даде старта на новата учебна година.

    Гости на нашето тържество бяха г-н Недялко Славов, областен управител на Смолян, който отправи своя поздрав към ученици, учители, родители и гости, Мария Семерджиева – началник на РУО, инж. Нина Алексиева – старши експерт по професионалното образование, г-н Красимир Парунов, дългогодишен преподавател и помощник-директор на училището и настоящ председател на обществения съвет към ПГИ. Получени бяха поздравителни адреси от кмета на град Смолян – г-н Мелемов и от РУО Смолян. Поздрав отправи и родител на ученик от 8 клас – Юлия Таипова.

    След тържественото откриване на учебната година, ученици и учители влязоха в класните стаи, готови за приключения и предизвикателства през новата учебна година.

Недялко Славов: „Старайте се да сте мислещи и отговорни хора, избирайте верния, а не лекия път!” – Статия на SmolyanNews.com

    За да можете да разгледате снимковия материал в тази публикация, моля кликнете тук

Здравейте, напишете своя коментар: