Участие на учебна компания „Родопи-еко“ в креативен лагер

    Двама представители от  учебна компания “Родопи-еко“ – Мария Мелемова и Мартин Сантелов от 11 Б клас с  ръководител г-жа Елмира Косова участваха в тридневен креативен лагер в София (от 20 до 22 декември 2016 година) по програма Учебна компания, организиран от евродепутата Владимир Уручев и JA България.

    Целта на лагера е да помогне на учениците и учителите, участващи в програмата „Учебна компания“ да надскочат и предизвикат себе си и да подобрят вида на услуги и проукти, които произвеждат в рамките на програмата.

    Учениците идентифицираха проблеми, които биха искали да разрешат чрез предприемачество и поставиха основата на дейността на учебните си компании.

    В рамките на креативния лагер учениците минаха кратък практически курс по презентационни умения, проведоха и специална предприемаческа акция «На лов за клиенти», по време на която интервюираха непознати и получиха обратна връзка за идеите си за продукт или услуга.

    Креативният лагер завърши с презентации на сцена на всички екипи, наречена Мисия: impromptu pitching без предварителна подготовка. Участниците споделиха пред останалите какъв иновативен продукт или услуга планират да реализират в рамките на обученето си по програмата на JA България.

    За да можете да разгледате снимковия материал в тази публикация, моля кликнете тук

Здравейте, напишете своя коментар: