Благотворителна изложба-базар

    Отново сме в навечерието на едни от най-светлите празници – Коледа и Нова година. В нашето училище традиционно се готвим за тях по-специално.

    По инициатива на УС на 18 декември се проведе благотворителна изложба-базар. Учители и ученици показахме, че и ние можем да творим в кухнята. Тези кулинарни изненади предложихме на организирания базар, за да помогнем, макар и със скромни средства, на ученици в неравностойно положение и техните семейства. Коледарската ни група също поднесе своите изненади. Погрижихме се за доброто настроение и съхранихме вярата, че при нас всичко ще е наред. Дадохме най-важния урок на децата ни по милосърдие и доброта. И по този начин ще запазим жива традицията – в семействата ни, в родовете ни, в сърцата ни. Защото коледарите пеят и наричат, и няма сърце, което да не се вълнува от силните думи, от ритъма на песните.

    Гости от община Смолян бяха зам. кмета Мариана Цекова, Ефтима Петкова, Надежда Фотева-Милева. Включиха се много родители и близки на нашите ученици и се отзоваха много спонсори. С най-голяма сума се открои Александър Кадиев, ръководител на КЕЦ на EVN Смолян. Средствата, които събрахме са почти 1800 лв.

    За да можете да разгледате снимковия материал в тази публикация, моля кликнете тук

Благодарим на всички!

Здравейте, напишете своя коментар: